Dil İkonları
Ovne/komfurer

BEKO-ovne med intelligente løsninger, der gør dit liv nemmere

Intelligente løsninger fra BEKO, der gør dit liv nemmere

Bred indre ovnbelysning

Gør dig i stand til at se til maden uden at skulle åbne ovnlågen.

Nedre opbevaringsskuffe

Den rummelige nedre ovnskuffe giver dig mulighed for at opbevare ovntilbehør, som ikke bruges så ofte, og sparer plads i køkkenet.

Wok-brænder

Udstyret med dobbeltringe, der giver en stærkere varme. På den måde bliver mad, der er tilberedt over stærkere varme, hurtigere færdigt.

Madlavningsteknologi med dynamisk luftstrømning

Dette system supplerer varmen fra de øvre, nedre og bagvedliggende varmelegemer og sender varm luft ud af ovnsiderne, som cirkulerer over maden og under bradepanden. Luften absorberes af hullerne på ovnens bagvæg. På den måde bliver hver del af maden jævnt og perfekt tilberedt. Den varme luft, der cirkulerer over retten på bradepanden, holdes udelukkende der. Dermed blandes lugten fra retten i den nedre bradepande ikke med lugten fra retten i den øvre bradepande. Dynamisk luftstrømning-pladerne kan nemt afmonteres og rengøres. Dermed undgår man med tiden, at hullerne tilstoppes. Den største fordel ved dynamisk luftstrømning er, at hver del af maden steges/bages ligeligt.

Større bagerum

Ligegyldigt hvor stor din familie er, eller hvor mange gæster du venter, er BEKO-ovne i stand til at tilberede større mængder takket være deres rummelige bagerum. De har et af markedets bredeste bagerum til trods for, at ovnens ydre dimensioner er fremstillet efter standardmål.

Bradepande i familiestørrelse

Takket være deres rummelige bagerum har BEKO-ovne kapacitet til at tilberede 25 % mere mad ad gangen. Ydermere er de 55 mm dybe bradepander meget anvendelige, når du tilbereder saftige retter eller steg.

Gasbrænder-sikkerhedssystem

Hvis gasflammen går ud pga. træk eller overkogende væske fra en pande, aktiveres gasbrænder-sikkerhedssystemet, som lukker automatisk for gassen.

Nem rengøring

Takket være inderlågen af dekorativt glas, er rengøring en let sag. På nogle modeller er det muligt at afmontere glasinderlågen helt mhp. grundig rengøring.

Elektro-turbo-funktion

Ovne, der er udstyrede med denne funktion og har turboblæseren aktiveret sammen med den nedre og øvre varmer kan tilberede retter meget hurtigere og mere jævnt. Varmeblæserne kan køre samtidigt eller hver for sig og dermed tilbyde syv forskellige tilberedningsmetoder. Dermed kan man skræddersy tilberedningsmetoden til forskellige retter og opnå et mere lækkert resultat.

Turbo-funktion

Denne funktion giver dig mulighed for at tilberede mad på tre bradepander på én gang, uden at aromaerne blandes. På den måde sparer du både tid og strøm. Luften, der opvarmes af turbomodstanden, cirkuleres blandt bradepanderne med hjælp fra turboblæseren, så hver ret tilberedes grundigt. Oliepartikler, der kan give lugtgener under tilberedningen, blandes med den cirkulerede luft, de sætter sig på varmelegemet på ovnens bagside og bliver brændt af. På den måde undgås at lugten fra de forskellige madvarer blandes.

Statisk-funktion

Både det nedre og øvre varmelegeme starter samtidigt, så maden bliver jævnt tilberedt på begge sider.

Dobbelt ovnrum

Ovne med dobbeltrum har en statisk ovn foroven og en turboovn forneden. Efter behov kan du spare tid ved at benytte begge ovne eller spare strøm ved kun at benytte den ene.

Multifunktion

Denne funktion kombinerer de tre madlavningsfunktioner; turbo, elektro-turbo og statisk. Med tre forskellige ovnfunktioner i én og samme ovn har du mulighed for at tilberede mere lækre retter og skræddersy tilberedningsmetoden til forskellige retter. Takket være den indbyggede superturbo-funktion i multifunktionsprodukterne aktiveres både det nedre og øvre varmelegeme sideløbende med turbo-varmelegemet på ovnrummets bagside. Dermed tilbyder ovnen markant forbedrede stegeegenskaber i forhold til traditionelle stegeprocesser med turbofunktion.

Grillstegning med lukket låge/

Undgå lugtgener og sprøjtende olie ved at kunne grillstege mens frontlågen er lukket. Det har desuden den ekstra fordel, at grillet kød bliver mere mørt og saftigere.

Optøningsfunktion

Denne funktion er ideel til at optø frosne madvarer og gøre dem klar til tilberedning.

Hurtig opvarmning-funktion (Booster)

Denne funktion aktiverer alle varmere sideløbende og sikrer dermed, at ovnen når den ønskede stege-/bagetemperatur hurtigere. Dermed skæres der 35 % af forvarmningstiden.

Tredimensional tilberedning (3D)

Denne funktion giver dig mulighed for at aktivere alle ovnens varmelegemer samtidigt. På denne måde tilberedes retter hurtigere og mere effektivt. Sideløbende aktivering af alle varmelegemer sikrer også jævn varmefordeling, mens luftkanalerne bagved hver bradepande holder på lugtpartiklerne, så lugten fra de forskellige retter ikke blandes. 3D-tilberedning sparer både strøm og tid, mens du samtidig har mulighed for at tilberede mad på tre bradepander på én gang uden at lugten fra de forskellige retter blandes.

Statisk tilberedning

Denne funktion tilbyder traditionel tilberedning via både det nedre og øvre varmelegeme, som er ideel til bagning af bagværk, såsom kager og småkager.

Grill

Grillsteger maden hurtigt. Takket være denne funktion kan du tilberede sprøde retter ved kun at stege skorpen.

Optøning/Nedkøling

Ved denne funktion kører varmelegemer ikke. Kun blæseren kører for at fordele luften i ovnen. På denne måde optøs frossen mad til rumtemperatur. Tilberedt med kan også optøs på denne måde.

Øvre varmelegeme + blæser

Her kører det øvre varmelegeme og blæseren samtidigt. Dette fordeler varmen jævnt i ovnen, mens den øverste del af retten steges.

Tilberedning med blæser (turbo)

Fordeler varmen ligeligt i ovnen. På den måde kan du på én gang tilberede 3 forskellige retter, der kræver samme tilberedningstid.

Bagning med blæser (statisk+blæser)

Varmen fra både det øvre og nedre varmelegeme fordeles jævnt i ovnen vha. blæseren. Dette sikrer, at maden tilberedes jævnt på kortere tid.

Nedre varmelege + blæser

Her kører det nedre varmelegeme og blæseren samtidigt. Dette fordeler varmen jævnt i ovnen, mens den nederste del af retten steges.